Tolsto bibimpap (nom coréen)^
Setu ur plad korean hon eus debret nepell zo dindan ar c'houskva. Er penn-kentañ ez eus legumaj en ur c'horn, kig en ur c'horn all, lipig hag ur vi ket poaz e kreiz. Ret eo meskañ pep-tra gant ar riz a zo dindan ha pegañ war ar vordoù tomm-tre. Poaz a ra muioc'h ha gwelloc'h eo. Displeget zo bet-se deomp gant plac'h ar stal, e saozneg mar-plij ! Amzer he doa evel n'eus ket kalz a dud da noz. Koust a ra ar plat 100NT tro-war-dro 2€30 a trawalc'h p'eus gant-se.
Voici un plat coréen qu'on a manger il n'y a pas longtemps sous le dortoir. Au début il y a des légumes dans un coin, de la viande dans l'autre, de la sauce et un oeuf cru au milieu. Il faut mélanger le tout et coller sur les bords brûlant, ça cuit plus et c'est meilleur. Tout ça nous a été expliqué par la dame de l'échoppe, en anglais s'il vous plait : Elle avait le temps comme le soir il n' a pas grand monde. Le plat coût 100NT environs 2€3à et c'est largement suffisant.