14 avril 2009
2
14
/04
/avril
/2009
19:38
Setu raviolioù c'hwek, debret ur sul gant Sonia e Longshan...
Tu zo kavout seurt-se evel-se pe e soubenn. Ar blaz a cheñch bepred vel eo disheñvel hervez al lec'h. Mat eo gant lipig soya, gwinegr pe lipig estr me gred, unan stank a walc'h. Karout a reomp holl ar plad mañ ha war-lec'h ar kig yar rostet e kemerent e penn kentañ ar bloaz, me gred eo ar plad e tebromp an aliesañ, rannet etre daou, dre ma kemeromp ivez pladoù all.
Voici des raviolis délicieux, mangé un dimanche avec Sonia à Longshan...
On peut en trouver des comme ça, nature ou en soupe. Le gout change tout le temps selon les endroits. C'est bon avec de la sauce soja, du vinaigre ou de la sauce a l'huitre je crois, une asser épaisse. On aime tous ce plat, et après le poulet panné du début de l'année, je crois que c'est celui qu'on mange le plus souvent, entre deux, car on prend un autre plat à côté.